Onze dienstverlening

Wat we doen

Zuiver Groep zorgt voor een doeltreffende match. Onze profs steken voor u de handen uit de mouwen.

Onze dienstverlening

De Zuiver Groep is de moedermaatschappij van uiteenlopende bedrijven in verschillende sectoren. Het concern bevindt zich in verschillende branches en voert zeer diverse taken uit zoals facility support, hygenic supply, business development etc. De Zuiver Groep controleert en beheert de werkzaamheden, kernwaarden en (toekomstige) strategieën binnen de diverse firma’s.

DIENSTENAANBOD

Van strategie tot levering

Door het ruime aanbod aan diensten kan de Zuiver Groep haar klanten voorzien in verschillende sectoren en opzichten. Van het leveren van personeel tot aan het leveren van hygiëne producten en het leveren van schoonmaakdiensten tot aan beveiligings support, Zuiver Groep is ruim georiënteerd en helpt u graag! Met ons nieuwe IFM-Concept (integrated Facility Management) ontzorgen wij klanten op zoveel mogelijk vlakken.  Medewerkers zijn het visitekaartje van uw organisatie. Daar zijn wij ons te allen tijde bewust van. Gedrag en uitstraling vormen een essentieel onderdeel van de totale beleving. Dat is ook precies de reden dat wij blijven trainen en ontwikkelen

Facility and
Cleaning Support

Bent u zelf schoonmaken ook zat en komt u niet meer toe aan uw dagelijkse werkzaamheden hierdoor? Of bent u niet meer tevreden over uw huidige schoonmaak partij? Zuiver Facility B.V. biedt hoogwaardige schoonmaakwerkzaamheden aan u voor uw bedrijfspand of instelling. 

Logistics and
Transport

Zit u met een logistiek probleem of pakketdiensten die niet zelf gereden kunnen worden? Zuiver Logistics B.V. beschikt over een ruim wagenpark en opslagmogelijkheden voor uw logistieke problemen. Daarnaast rijden wij vaste pakketdiensten en schromen niet om uw retourpakket van O.A. DHL voor u aan te nemen.

Personeelsdiensten
(Werving and Select)

Zit uw bedrijf met een tekort aan personeel of met onvervulde vacatures? Zuiver Personeelsdiensten B.V. helpt u graag aan het juiste personeel en assisteert daarnaast ook in de selectieprocedure. Zuiver personeelsdiensten helpt u graag in het vinden van de juiste mensen op de goede plek.

Beveiliging

Zuiver security ziet kansen en mogelijkheden om verandering en technologie in te zetten voor een veiligere leef- en werkomgeving. Wanneer er een tekort is aan beveiligingspersoneel weet Zuiver security dit op een innoverende manier in te vullen.

Hygenic Trading
and Supply

Onder de naam Facility Products voorzien wij bedrijven en instellingen van de juiste hygiëne producten voor de juiste sector. Door hoogwaardig en deskundig advies worden onze klanten op de juiste manier voorzien van de juiste producten.

E-commerce Business
Development

Bij de Zuiver Groep bieden wij naast een breed scala aan diensten ook een breed scala aan producten aan. Die worden via diverse E-commerce website verhandeld onder diverse handelsnamen. Daarnaast werken wij enkel met partners en bieden we 100% marketingsupport aan onze klanten.

Cases

Dit zijn onze opdrachtgevers

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur.

Zuivergroep

Waarmee kunnen wij u helpen?