Zuiver groep in corona tijd

Bijna elke ondernemer heeft het zwaar in de coronatijd maar hoe staat Zuiver groep ervoor in deze tijd?

Samen sterk

Allereerst willen wij kwijt dat wij in corona tijd zoveel mogelijk getracht hebben iets terug te doen voor de maatschappij. Aangezien wij als hofleverancier fungeerde voor vele grote instanties in Nederland in desinfectiematerialen, hebben wij deze corona tijd juist ervaren als een tijd om wat terug te doen voor de maatschappij. Naast dat het voor ons mooi was om zulke grote instanties te leveren, hebben wij zoveel mogelijk getracht verzorgingstehuizen, stichtingen en andere instanties in noodweer te blijven voorzien van desinfectiematerialen. Door veel gratis te weg te geven hoopte wij bedrijven in moeilijke situaties een hart onder de riem te steken.

Lastige tijd

Aangezien veel bedrijven dicht moesten door de lockdown werden wij hierdoor uiteraard ook geraakt. Onze partners gaven aan natuurlijk niet meer gebruik te hoeven maken van onze schoonmaakdiensten. Door de contracten konden wij uiteraard onze partners hier aan houden maar dit hebben wij ook laten vallen totdat de schoonmaakwerkzaamheden weer opgestart werden. Hierdoor konden wij snel handelen en lieten wij onze partners niet vallen.

 

Snelle transitie

Nadat de lockdown werd opgeheven konden wij snel schakelen en konden wij naast het voorzien in desinfectie middelen en materialen ook onze klanten weer voorzien van onze algehele schoonmaakdienstverlening. Al onze klanten kwamen weer draaiende te komen en wij mochten onze partners weer voorzien van opleverschoonmaakwerkzaamheden en continuerende schoonmaakwerkzaamheden.

Deel dit artikel op

Zuivergroep

Waarmee kunnen wij u helpen?